Provacances logo

Om Provacances

Vår nuvarande ägare och VD, Per Skjøth, startade Provacances 1997 från sin dåvarande boplats i Lubéron i Sydfrankrike. I starten var det med fokus på uthyrning av semesterbostäder i det natursköna Lubéron-området, men då enmansföretaget under vintern 1997-1998 flyttade till Danmark tog det snabbt fart, och produktpaletten utvidgades till att omfatta hela Provence-Côte d’Azur-området.

Genom åren har företaget utvecklats från att vara ett litet enmansföretag med knappt en handfull hyrbostäder i Lubéron till att idag ha ett av Europas största utbud av privatägda villor med pool i Provence-Côte d’Azur-området. PROVACANCES har idag 8 medarbetare i Danmark samt ett större antal lokala ombudspersoner, som alla arbetar med att säkerställa den bästa servicen åt våra kunder.

Som kund hos Provacances får du personlig vägledning av duktiga och engagerade resekonsulenter med en stor inblick i fransk kultur, landets sevärdigheter och upplevelsemöjligheter. Vi siktar på att kunna erbjuda den bästa servicen och vägledningen åt våra kunder. Därför besiktar vi kontinuerligt våra semesterbostäder så att vi hela tiden kan vara säkra på att bostäderna lever upp till den goda standarden.

Vårt mål är att kunna erbjuda ett så stort urval av kvalitetsbostäder som möjligt. För varje år försöker vi höja kvaliteten på vårt utbud så att vi hela tiden kan vara säkra på att vi kan erbjuda de bästa bostäderna på marknaden.

Skulle du ha lust att prova på vår service och våra höga krav på kvalitet, ska du vara så hjärtligt välkommen. Vi sitter redo att ge dig nyttiga tips och råd på vägen till en oförglömlig semester.

 

Per Skjøth
Per Skjøth
Er direktör i Provacances och är ansvarig för den dagliga driften. Per har bott 7 år i Frankrike, har arbetat i Lyon och Strasbourg och kör slottshotell i Provence. Per påbörjad Provacances 1997.
Mette Faurby
Mette Faurby
Har varit med Provacances sedan 2001. Mette har bott och arbetat i både Bryssel och Nice. Förutom att vara ansvarig för bolagets administrativa uppgifter är Mette också ansvarig för en stor del av våra bostäder i centrala Frankrike.
Hans Abildgaard Sørensen
Hans Abildgaard Sørensen
Har varit med Provacances sedan 2002 och är partner i firman. Hans har bott och arbetat i Provence och studerat franska vid universitetet i Lyon. Hans inkluderar i första hand ansvarar för fastighetsägare i området Provence-Côte d'Azur.
Tine Grøne
Tine Grøne
Började hos Provacances 2006. Tine är examen av cand. mag. på franska, har jobbat i Nice samt studerat vid University of Perpignan. Tine är Provacances webmaster, copywriter och översättare. Hon är också ansvarig för fastighetsägare i området Provence-Côte-d'Azur.
Anders Emil Eis Jensen
Anders Emil Eis Jensen
Har varit med Provacances sedan 2006 och är en partner i firman. Anders examen i datavetenskap och arbetar med Provacances inklusive systemutveckling, marknadsföring och redovisning.
Heidi Frantzen
Heidi Frantzen
Har varit med Provacances sedan 2012. Hon är utbildad fotograf och specialiserat sig på fotografering av bostäder / livsstil. Heidi är i Frankrike flera mdr. om året för att hålla vår hemsida uppdaterad med bostads- och stämningsbilder. När Heidi inte är i Frankrike sitter hon på kontoret här i Vejle.
May-Britt Syshøj Lorenzen
May-Britt Syshøj Lorenzen
Började hos Provacances i 2021. May-Britt har bott utomlands i 20 år och har en internationell karriär bakom sig. Specialiserat på utveckling, optimering och rådgivning inom hyresfastigheter, speciellt i södra Frankrike. Har bott och arbetat i Vence. May-Britt är primärt ansvarig för fastighetsägare i området Provence-Côte-d’Azur.
Nathalie Lentz
Nathalie Lentz
Har varit med i Provacances sedan 2012. Nathalie är fransman och bor i Vence på franska rivieran. Hon är vår lokala koordinator i södra Frankrike. Förutom franska talar Nathalie även flytande engelska. Nathalie är tillsvidareanställd under sommaren och fokuserar på kvalitetssäkring och problemhantering.